Bästa frukosten någonsin! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bästa frukosten någonsin!

2014-05-18 12.04.30

Om ni inte hunnit göra frukost ännu och funderar på vad ni ska äta så bara måste ni testa gröt med proteinpulver. jag vet att jag nämnt det förut men det är verkligen både sjukt gott och så bra frukost. Jag har 1 dl havregyn och 2 dl vatten som jag kör i micron på full effekt i cirka 3 minuter. Sedan häller jag i proteinpulver, en skopa ungefär, och blandar. Om det blir för tjockt så häller jag på kallt vatten då jag gillar när gröten är lite lösare. Igår åt jag detta med proteinpulver i smaken banan/choklad och oj det var så otroligt gott. Man kan även pimpa gröten med massa olika tillbehör. Lägg t.ex. i bär, banan, jordnötssmör m.m. Det finns oändliga alternativ på hur du kan göra din frukost god och nyttig så våga testa nya saker och saker som just du gillar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats