Hur man marknadsför för att lura oss | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Hur man marknadsför för att lura oss

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mKTORFmMycQ[/youtube]

En väldigt intressant och lite skrämmande video. Det jag fastnade mest för var när hon säger hur mycket vi påverkas av vad som faktiskt står på produkten, jag vet att jag gör det i alla fall. Står det t.ex. 100% naturliga produkter så går jag delvis på det. Delvis för att jag är naiv och delvis för att jag vill tro att Sverige är lite bättre än andra länder när det gäller vad som får stå och inte stå på våra produkter men det kanske inte alls är sant. Slutet av videon är också jätte intressant. Ha en bra dag och tänk kanske till en extra gång när ni handlar idag :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats