Aldrig ensam | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Aldrig ensam

109813-3d4490311b674271bcf2c8c6b903aa58

Bild: aldrigensamshop.com/shop/

Jag har ett armband där det står childhood som är ett armband men köper för att stödja childhood foundation. Jag älskar det armbandet enormt mycket och det var mycket populärt. Efter det armbandet kom fuck cancer, osäker på om det är den exakta texten dock, och nu har liknande armband kommit i flera olika sorts texter och alla har någon sorts “cause”, något budskap dem vill sprida eller något dem vill samlan in pengar till.

Jag gillar starkt detta armband med texten aldrig ensam. Aldrig ensam är ett projekt som sprider kunskap om psykisk ohälsa bland unga vuxna. Detta är något som troligtvis är väldigt vanligt men som det sällan pratas om. Och texten aldrig ensam betyder just vad det står. Att mår man dåligt så ska man veta att man aldrig är ensam, det finns hjälp! Vill du läsa mer om projektet kan du klicka här och om du vill komma till shopen där armbandet och annat säljs kan ni klicka här.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats