Lite måndags- och fitnesshumor | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lite måndags- och fitnesshumor

2014-05-25 20.48.21

Bild: lejoninnan2 @instagram

Lite humor, och lite sanning :), denna måndagskväll. Får mig att tänka på den dagen då min laddare till telefonen glappade och telefonen laddade ur under natten och mitt alarm aldrig ringde på morgonen. Jag kom aldrig till jobbet såklart och när man försökte ringa mig var telefonen avstängd. När jag väl vaknade satte jag på datorn så fort jag kunde, skrev till någon på jobbet via facebbok och drog sedan iväg till jobbet så fort jag kunde. När jag väl kom dit hade en kollega och vän till mig både ringt min mamma och en av mina närmsta vänner. Alla trodde typ att jag hade dött. Inte så roligt för dem just då men en rolig historia så här efteråt. Så ja jag sov men alla trodde jag hade dött ha ha. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats