Måndagsmotivation | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Måndagsmotivation

.Share, comment and like Fitness and Power for more.All credits to the owner.

Posted by Fitness and Power on Sunday, 25 May 2014

Jag vet inte exkat hur man gör för att få in en video man ser på facebook in på bloggen och jag hittar inte klippet på youtube. Jag har därför kopierat facebook länken där videon finns men vet ej om det fungerar. Sök annars på Fitness and Power och kolla in videon dem la upp igår. Den är riktigt inspirerande och man blir riktigt taggad. Fanns många riktigt bra citat i videon och skrev ner två av dem. Enjoy och kör järnet under ert träningspass idag!

“You are worth the world, you are part of this world. You can achieve greatness” 

“LIve youre dream and truly master life” 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats