10 orsaker till varför du "inte" för lyfta som tjej | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

10 orsaker till varför du “inte” för lyfta som tjej

2014-05-26 16.29.47

Bild: fitness & power @ faceboo

Ni fick en stor bild denna morgon så att ni ser allt som står, jag hoppas ni förstår sarkasmen i texten :).  Älskar alla dessa punkter förutom nummer 10 eftersom jag faktiskt inte vill förlora mina festarvänner. Däremot så är mina festarvänner även mina riktiga och nära vänner även när vi inte festar såklart. Jag är en tjej som tränar mycket men som också gillar att festa, väldigt ofta blir det alkoholfritt festande men någon gång ibland dricker jag och då väljer jag mina tillfällen. Men jag går mestadels ut och festar för att få dansa :). Men punkt nummer 3 och unkt nummer 4 älskar jag mest :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats