Sista chansen att bli fit inför sommaren | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Sista chansen att bli fit inför sommaren

2014-05-29 10.30.58 (2)

Nu är det snart 1 juni och man har redan börjat visa sig i bikini, eller ja i alla fall förra veckan när vädret var bra. Min semester börjar i juli och jag ska nu kämpa på extra bra precis innan semestern. Vill ni göra detsamma men inte riktigt vet hur eller har motivationen? Jag hittade en gratis challenge på facebook som varar i 15 dagar. Där kommer dem lägga upp träningsvideos so tar max 30 minuter och går att göra hemma och dem kommer även lägga upp kostförslag som jag förstod det. Allt startar den 2 juni och det enda du behöver göra är att gå med i eventet på facebook. Sök efter free 15 day summer fat loss challenge. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats