Lär dig göra chins | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lär dig göra chins

chins

Ett av mina nyårslöften var att jag under årets gång ska klara av att göra en chin. När jag kör på maskin där man får hjälp så kan jag gör en chin med steg 8 i hjälp, vet ej hur mycket det är i vikt men rätt så mycket. Jag har alltså 8 steg kvar innan jag klarar av att göra en chin själv men samtidigt har jag till sista december på mig så det ska nog gå ändå. Det jag tycker är jobbigt är att jag egentligen skulle vilja träna lite i min ensamhet och inte på en chinbar i gymet där alla kan se mig ha ha. Jag hoppas på att min lillebror ska köpa en stång och sätta upp hemma :).

Men nog om mig. En sak som är viktigt vid en chin är tekniken och den har jag inte heller riktigt fått in. Här kommer en länk som hjälper till lite med hur tekniken vid en chin ska gå till. Näste nyårslöfte blir sedan att göra en chest to bar ha ha.

http://www.fitnessandpower.com/training/bodybuilding-exercises/back-exercises/chin-up

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats