Om du inte kommer upp ur soffan | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Om du inte kommer upp ur soffan

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QGS2d-AA6j4[/youtube]

Grym video för att bli motiverad och för att komma upp ur soffan, eller minnas varför du tränar. Jag kan lova er att ju bättre det går för mig och ju mer bekväm jag är i min kropp desto lyckligare är jag. Det handlar inte om att få beundrande blickar och beröm eller om att se ut som någon bikinimodell i en tidning eller vad man än eftertsrävar. Utan det handlar om att må bra med sig själv, kunna äga sin kropp och inte känna att man behöver gömma sig. Allas tanke över att trivas i sin kropp är olika. Någon som väger 10 kilo mer än mig kanske trivs jätte bra i sin kropp och älskar den och det ska dem i så fall fortsätta med. I slutändan handlar det om dig, hur du mår och vad du vill. Men ge aldrig upp för att nå dit du vill!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats