Mums, frukost! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mums, frukost!

2014-06-05 08.04.51

Sveriges nationadag idag! Den ska jag fira med att träna, grilla med familjen och sedan fira en väns födelsedag.

Vill ni göra även morgonen lite speciell så rekommenderar jag detta. I onsdags fick vi fruktsallad till mellis på jobbet. Det blev en del över och igår morse var jag riktigt hungrig när jag kom till jobbet. Därför tog jag lite av fruktsalladen tillsammans med Lindahls kvarg med smak av lime/citron och första tuggen var alldeles himmelsk! Blev en otroligt god kombination. Fruktsalladen innehöll även vattenmelon vilket var super gott det med. En riktigt mumsig frukost som jag rekommenderar!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats