Bästa PWO'n | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bästa PWO’n

2014-06-19 18.15.24

Både igår och idag drack jag först en celsius och sedan BCAA innan träning. Celsiusen drack jag mest för att jag kände mig lite seg efter jobbet. Jag har tidigare druckit det innan träning och då känt mig piggare men i kombination med BCAA var det helt underbart! Jag kände mig piggare men jag kände mig också otroligt mycket starkare på gymet. Nu vill jag köpa ett helt flak med celsius och köra denna kombon som PWO (pre workout) innan varje träningspass, dock blir det lite dyrt i längden men det känns kul att jag hittat något som fungerar bra för mig. 

Dem dagar jag promenerat till jobbet så har jag tagit fetförbrännande tabletter innan mogonpromenaden och då kunnat dricka en celsius innan träningspasset. Jag rekommenderar dock inte att kombinera celsius med tabletter som redan innehåller koffein eller tabletter som innehåller synefrin då kombinationen synefrin och koffein inte är bra för hjärtat, det har jag fått erfara den hårda vägen, och är olagligt om jag inte har fel. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats