En dag som denna... | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

En dag som denna…

Untitled-2

Bild: personal trainer mathias sachau @ facebook

Hallå alla läsare, hur mår ni idag såhär dagen efter midsommar? Hoppas dagen igår var bra! Min dag var alldeles toppen och bestod av dans kring en midsommarstång på Skansen, tittandes på djur på Skansen och sedan middag och fotboll och mycket skratt på kvällen. Kunde inte önskat mig något mer. Jag var helt nykter igår och det är jag glad över :).

Om ni drack igår rekommenderar jag er inte att träna idag :). Idag är heller kanske inte en dag då man vill ha peppande träningsinlägg eller träningstips. Därför tänkte jag ge er en länk till där ni kan beställa en e-bok gratis. På det sättet mår ni lite bättre över att ni faktiskt gör något i träningsanda men samtidigt behöver ni inte röra på något annat än fingrarna. Perfekt en dag som denna :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats