Gårdagens middag och dagens matlådor | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Gårdagens middag och dagens matlådor

2014-06-21 19.31.362014-06-22 20.23.33

Jag försökte uppdatera tidigare idag men det gick inte att logga in då och sedan fastande jag i tvättstugan och framför Game of thrones :).

Då var denna helg slut. Den var en av dem bättre helgerna på länge. 12 jobbdagar kvar nu och sedan semester, tyvärr går tiden extra långsamt då men jag försöker hålla ut. 2 veckor kvar till semestern innebär också striktare kost, om jag har viljan ska jag under dessa två veckor experimentera och se hur långt min kropp kan ta mig. Blir intressant. 

Det blir mycket kyckling och ris och den godaste kobinationen är utan tvekan kyckling med philadelphiaost, fetaost och färsk basilika. På bild ett ser nu rätten när jag gjorde “såsen” vid sidan om och på bild två ser ni hur jag la på allt på kycklingen innan den åkte in i ugnen. Har inte testat att lägga på allt på färsk kyckling innan så det blir intressant att testa under veckan. Med detta äter jag ris med kokosolja för extra god smak :). Ska även göra någon sorts körrfärsrätt också, 5% i fetthalt, så att jag får varitation. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats