Bli lyckligare! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bli lyckligare!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tpi4KljUFhE[/youtube]

Vilken härlig video. Man kan lära sig mycket av denna kille. För att sammafatta vad som sägs har jag skrivit ner de 3 punkter som tas upp samt reflekterat kring dem i samband med träning och kost. (men se videon för det är det verkligen värt):

1. Fokusera inte på vad du inte kan göra. Fokusera på vad du KAN göra. 

Att jag kan gå till gymet och lyfta tungt är otroligt. Ja jag har ett ryggproblem men annars fungerar min kropp till 100% och det ska jag vara riktigt lycklig över. Man borde fokusera mer på att man faktiskt kan få resultat bara man vill och inte fokusera på att dina biceps inte är tillräckligt stora för det faktum att du ens kan träna är otroligt!

2. Omringa dig själv med människor som du bryr dig om och som bryr sig om dig.

Tränar du mycket och äter på ett visst sätt är detta extra viktigt. Att omringa sig med människor som ger dig skit för att du tränar för mycket, inte dricker alkohol eller inte äter samma mat som dem själva ger mest negativ energi. Omringa dig med människor som stöttar dig i dina val!

3. Se framåt i livet, inte bakåt.

Detta tycker jag är jätte jätte viktigt för att vara lycklig i livet. När det däremot gäller träning kan det ibland vara viktigt att även titta bakåt just för att se hur långt man har kommit på vägen. Men använd endast det förflutna för att göra här och nu samt din framtid bättre!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats