Anti LCHF | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Anti LCHF

http://www.expressen.se/halsa/emma-46-jag-blev-trogtankt-av-gi/

God morgon! Jag tänkte dela med mig av en artikel och vad jag anser om LCHF. Jag förespråkat inte LCHF alls. Att utesluta kolhydrater helt tycker jag är, ursäkta orden, ren idioti. Och att sedan istället äta en massa fett, ja det vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Kolhydrater är bra för kroppen och kroppen behöver det, artikeln ovan är ett bevis på det. När jag vill minska i fett på min kropp drar jag självklart ner på kolhydraterna och jag väljer mina kolhydratskällor väl men att ta bort dem helt? Nej, det skulle aldrig falla mig in. Jag är redan tankspridd som det är. Jag vill inte veta vad som skulle hända om jag blev mer glömsk och tankspridd ha ha. Jag kokar ris just nu inför dagens lunch t.ex. och får jag välja så väljer jag gärna ris som kolhydratskälla. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats