Du kanske inspirerar mer än du tror | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Du kanske inspirerar mer än du tror

1452013_10154332103730486_2736771618836623334_n

Igår var en riktigt bra måndag. Tiden på jobbet flög iväg och även om jag och min kollega flamsade en del och massa viktiga lappar tappades bort och blandades ihop så gick det relativt bra och vi fick mycket gjort. Efter jobbet begav jag mig till gymet i toppen på bilden. Ni som har mig på instagram har i stort sett redan läst detta men jag tar det igen på svenska och med andra ord :).

Jag körde ben igår och körde 4 övningar med lita lättare vikter och flera reps, och med fler reps menar jag 100 reps :). Jag tycker det är kul att träna lite annorlunda ibland och chocka kroppen. När jag i stort sett var klar och låg utslagen på stretchmattan började en av de äldre männen som väldigt ofta är på mitt gym prata med mig. Han sa att han gillade mitt linne och att jag alltid borde ha det för det får en att hoppas på att man blir bättre. Han sa också att han tycker jag är duktig och att när han väl ser mig på gymet så känner han sig själv också duktig för då vet han att han är på gymet rätt så ofta eftersom han ser mig varje gång han är där. Jag hade ingen aning om att jag inspirerade bara av att vara på gymet men ibland så inspirera man andra utan att veta om det själv :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats