WR.UP, jag vill ha dem nu!! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

WR.UP, jag vill ha dem nu!!

wrupsnugfreddy-wr-up-denim1392733337417515947shorts-wr-up-freddy

Det finns ett märke, tror jag, eller om det är själva byxorna som heter så¨som i alla fall heter WR.UP. Jag har sett dem tidigare och gillade dem men glömde sedan bort dem. Nu har jag sett dem igen och kan inte riktigt sluta tänka på dem. Jag älskar så kallade fejk byxor, byxor som är som leggings men ser ut som byxor. Detta för att vanliga jeans och byxor oftast inte passar min kroppsform. Byxorna kan sitta jätte bra på i butik men så fort dem töjer sig lite så blir passformen hemsk. Den självklara lösningen vore ju att då köpa en mindre storlek men problem då är att jag inte får på mig en minre storlek förrän dem töjt ut sig. Därför gillar jag stretchbyxor. 

Dessa byxor verkar vara sådant material som jag gillar och har ‘även lite push-up i rumpan. Jag måste ha dessa typ nu. Det finns även shorts och det känns som att shortsen skriker efter mig :). Vill dock inte beställa sådant här online då det kan bli väldigt fel gällande storlek men dem finns hos Budo & Fitness i Västberga, vilket är nära mig men inte lätt att ta sig till utan bil. Sedan finns dem även hos Fitness lifestyle vid Odenplan. Jag googlade WR.UP och återförsäljare för att se vart dem fanns att köpa nära mig. Jag hoppas kunna kolla in dem till helgen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats