Gåshud... | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Gåshud…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v_i3Lcjli84[/youtube]

Jag kanske är lite efter med denna reklam men har inte sett den tidigare. Såg den på youtube igår kväll och håret på armarna reste sig och jag blev lite tårögd. Älskar känslan fotboll kan ge, älskar känslan av att väldigt stora delar av världen kommer samman och följer samma event oavsett vart man bor och vad klockan är. Däremot är det lite sorgligt att se Neymar i denna film då man vet att Brasilien är vidare men att han inte kan spela längre då någon jävla idiot bestämmer sig för att spela fult. Ursäkta språket men jag tycker inte knän i andra spelares ryggar hör hemma på en fotbollsplan. Imorgon är det match igen och den ska ses med familjen, matchen på onsdags ses i en bar  i Karlskrona :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats