Qi-gong gratis i Kungsträdgården | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Qi-gong gratis i Kungsträdgården

20140709-095846-35926222.jpg
Jag köpte situation stockholm på vägen till bussen igår, en tidning jag verkligen borde köpa oftare! Delvis för att det står mycket kul i den och delvis för att pengarna går till något bra. Dessvärre är jag otroligt dålig på att läsa när jag inte har semester eller är ledig. Under semestern är jag däremot en bokslukare!
I alla fall, jag vet inte om ni ser vad det står på bilden men tydligen kan man testa på qi-gong i kungsträdgården mellan 9-10 tisdag- och torsdagsmorgnar fram till den 14 augusti. Jag har aldrig testat qi-gong men tror jag ska göra det på tisdag. Det ska få en att gå ner i varv och det passar ju perfekt just under semestern!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats