Kan du stå på händer? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Kan du stå på händer?

trna1trna9

Bilder: ptfia.se

Pt Fia gjorde ett inlägg om att stå på händer Det har blivit mer och mer populärt och jag gissar på att crossfit har något med det att göra. Jag kan inte mycket om crossfit, är inte insatt och har aldrig testat. Är man dock fitnessintresserad är det svårt att missa crossfit. En av de övningar som jag vet att man gör är en handstandpushup (osäker på om namnet är korrekt) där man alltså står på händer mot en vägg och gör sedan en armhävning neråt. Att göra något sådant är som för mig att läsa typ matte E eller något, och då ska ni veta att jag är världssäst på matte. Däremot skulle jag tycka att det vore roligt att kunna stå på händer. På bilderna ser ni två exempel på hur man kan börja träna på att stå på händer om man vill det. Ser roligt ut tycker jag :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats