Sååå kär | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Sååå kär

19044066-origpic-a8c48922082620-origpic-39d6242013-09-21-13_50_0022083280-origpic-1b87e0

Bilder: fitnesslifestyle.se, ahfitness.myshowroom.se

Åh vad jag är förälskad i wr.up byxorna/shortsen. Vill verkligen verkligen ha med mig shortsen till Kroatien men när jag gick till butiken fitnesslifestyle vid odenplan så hade dem inte shortsen i mörkblått i storlek S. Dem hade endast shortsen i färgerna på dem två första bilderna och jag tror inte att jag vill ha dem i en såpass ljus färg. Jag vill ha shortsen i mörkblått (tredje bilden) eller grått (sista bilden). Dem finns inte heller att beställa från deras hemsida och dem enda som har shortsen är dem och elitstore.se. Där kan man dock inte välja storlek, har mejlat dem men inte fått svar. Hade dem inte kostat så mycket hade jag troligtvis köpt dem i en ljus färg ändå men nu är dem rätt så dyra och då vill jag inte köpa bara för att köpa. Väntar ivrigt på svar från elitstore nu. Byxorna kommer köpas till hösten sen :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats