Så här illa är cocacola och pepsi | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Så här illa är cocacola och pepsi

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g661i7i2mNw[/youtube]

Jag har varit colaberoende (drycken, ingenting annat) och kunde dricka minst en liter om dagen. Nu dricker jag inte vanliga cocacola längre utan dricker istället light läsk. Jag är dessvärre lite smått beroende av det också och det är min stora last i livet. Godis klarar jag mig utan, alkohol klarar jag mig utan men läsk har jag otroligt svårt att klara mig utan. Och det är ju lite skrämmande efter att ha tittat på klippen ovan. Första klippet är om diabetes samt hur läsk påverkar unga barn och andra klippet visar att coacola tar bort rost. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats