Grym benövningar | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Grym benövningar

fcded09f1a95566

Bild: mma-sport1.blogspot.com

Jag har sett denna övning i videos på instagram men sedan glömt bort den. Såg den för någon dag sedan och ville testa. Oj vilken bra övning! Körde ben på gymet igår så då passade denna perfekt! Jag har haft jätte svårt för att hitta bilder på den men jag tror övningen heter bending barbell på engelska.  Om någon vet något annat namn  på övningen, eller det svenska namnet,  så får dem jätte gärna kommentera det. På hemsidan där jag tog bilden ifrån står det även lite om hur tekniken bör gå till (adress nedanför bilden). Bara genom att titta på bilden så tror jag att jag inte var tillräckligt rak i ryggen. Nedan hittade jag även en video på samma övning på någon lite udda sida. 

http://stock-clip.com/video/6476483-sport-woman-doing-forward-bend-with-a-barbell-on-her-shoulders-in-gym-front-angle

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats