Läskigt | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Läskigt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TB6L9S_jc5E[/youtube]

Hej!

Nu är jag tillbaka från semestern vilket mest känns segt mn så fort alla rutiner satt sig tror jag det komer kännas okej igen. 

Jag hittade en film på facebook och jag erkänner verkligen när jag säger att jag äter och dricker för mycket aspartam. Jag vet att det är dåligt och jag vet att jag borde sluta men har inte riktigt sett en anledning till att sluta. Speciellt inte när livsmedelsverket har en daglig rekommendation över hur mycket aspartam man kan få i sig per dag och när jag inte går över den. Dock är denna film ett läskigt uppvaknande. Studer visar (the Harvard studie), enligt filmen, att dem som dricker men än en burk light läsk per dag ökade risken för olika sjukdomar som jag knappt kan uttala. Sen att light läsk gör att du går upp vikt då det ökar hungern och sötsuget håller jag inte med om då det inte gör detta för mig. Jag har druckit light läsk och ändå hållt mig ifrån godis och ätit min mat som jag vägt utan att ta mer. Men en viktigt anledning till att sluta är risken för sjukdomar i framtiden, t.ex. cancer. Jag tror jag får börja smaksätta mitt vatten med detta istället. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats