Morgonformen efter semestern | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Morgonformen efter semestern

10592099_10154469425715486_1772040031_n

Morgonformen idag, är ändå relativt nöjd för att inte ha tränat på 2.5 veckor och ätit och druckit extremt dåligt. Det här är inte en form jag är nöjd med såklart men, som sagt, med tanke på vad jag gjorde dem senaste veckorna så är det faktiskt rätt så bra. Har nu också sakta men säkert börjat komma in i rutiner. Tog en promenad igår och idag blir det antingen en promenad igen eller ett HIIT pass på gymet, mestadels för att jag har fotbollsmatch på lördag och konitionen är utan tvekan förlorad. Kosten går också sakta framåt, men den går framåt :). När jag väl börjar jobba imorgon också sätter sig rutinerna ännu mer. 

Jag kommer troligtvis byta bloggportal. Jag ger er all information när det är klart men jag hoppas verkligen ni följer med mig till min nya blogg sen :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats